Als je onze naam ziet, zal je jezelf misschien afvragen wat het precies betekent. Niet zo verwonderlijk moet ik zeggen, het komt namelijk uit het Latijn. Accretio is het Latijnse woord voor: “groei, toename, ontwikkeling”. Een mooie betekenis voor een ondernemer natuurlijk.

Wij staan voor groei, toename en ontwikkeling

Waarom geloof ik zo in die groei, toename en ontwikkeling. Ten eerste ben ik ervan overtuigd dat ieder bedrijf dat stil lijkt te staan, in werkelijkheid achteruit gaat. Vaak hebben we het in het begin niet door. De grootste drukte blijft even weg, een moment dat we juist lekker even ademhalen. Een aantal weken worden een aantal maanden, en voor je het weet staat je onderneming stil.

Om een stilstaand iets in beweging te krijgen kost veel meer kracht en energie dan iets vooruit trekken dat al in beweging is. Het in beweging krijgen is altijd de grootste uitdaging. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je niet stil komt te staan. Bespaar jezelf die energie en zorg dat je onderneming in beweging blijft.

Om een stilstaand iets in beweging te krijgen kost veel meer kracht en energie dan iets vooruit trekken dat al in beweging is

Groei, toename en ontwikkeling zorgen ervoor dat je in beweging blijft. Als ondernemer moeten we het belang ervan zien om constant met deze dingen bezig te zijn. Ik kijk hier niet kortzichtig enkel naar groei van omzet en winst. Groei, toename en ontwikkeling horen vorm te krijgen in elk facet van de onderneming. Soms direct zichtbaar, soms iets voor de langere termijn en soms iets wat onzichtbaar blijft maar van wezenlijk belang is zonder dat iemand het direct door heeft.

Bij Accretio Management draait het niet enkel om het resultaat, wij zien juist de waarde van het traject ergens naartoe. We hebben oog voor jou als ondernemer, je medewerkers, processen en resultaten. Ieder facet van een onderneming moet groeien, toenemen en ontwikkelen om je bedrijf in balans te houden. Wanneer één onderdeel van een onderneming groeit en de rest staat stil, zal de scheefgroei zorgen voor problemen binnen de organisatie.

Accretio: Groei, toename en ontwikkeling.
Niet kortzichtig naar een snel en tijdelijk resultaat,
Niet gericht op één onderdeel van jouw onderneming,
Maar in balans naar een sterke, groeiende onderneming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s