Heb je ooit gereden in een auto die niet goed was uitgelijnd? Het rijdt heel vervelend, je voelt je niet veilig en je hebt het idee dat je geen grip hebt in de bochten. Daarnaast kost het meer brandstof om dezelfde snelheid te halen als een goed uitgelijnde auto. Vervelende facetten, waardoor we het altijd snel doorhebben wanneer een auto niet goed is uitgelijnd.

Het interessante is dat, wanneer je lekker in een goede auto rond rijdt, je er niet bij stil staat dat hij goed is uitgelijnd. Het is ‘normaal’ dat de auto gewoon goed functioneert. Het valt je pas op als er een mankement aan het licht komt.

Uitlijn check
In je bedrijf kan dit ook zo zijn. Zolang er niets verkeerd gaat, je bedrijf goed is uitgelijnd, schenk je er geen aandacht aan. Door dingen die gebeuren, kan de uitlijning uit balans raken. In het begin heb je het nog niet door, valt het niet zo op. Toch gaat het een stempel drukken op het functioneren van je bedrijf. Zoals een auto zonder perfecte uitlijning extra brandstof kost, minder grip heeft en minder goed stuurt, maar toch blijft doorrijden. Zo zal je bedrijf ook wel blijven draaien, maar niet op het maximale rendement, je potentiële groei wordt niet bereikt. Daarom is het belangrijk, ook wanneer er niets aan de hand lijkt, de uitlijning te blijven checken en waar nodig bij te stellen.

Door een goede uitlijning kom je pas toe aan groeien

Goede uitlijning betekent groei
Wij zijn ervan overtuigd dat je door goede uitlijning pas aan groeien toekomt. Simpelweg omdat een slechte uitlijning van je onderneming ervoor zorgt dat kostbare energie verloren gaat. Je verliest rendement, snelheid, grip en daarmee ook plezier. Jouw onderneming functioneert het best en groeit naar het potentieel, door je te richten op een goede uitlijning!

Zou je verder willen spreken met ons om het over het uitlijnen van je bedrijf te hebben?
Neem contact met ons op en we spreken graag af om je onderneming te helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: