Van binnen naar buiten werken.
Je kent het gezegde vast wel: “echte schoonheid zit van binnen”. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook voor het bedrijfsleven geldt. Je kan er als bedrijf nog zo geweldig uit zien van buitenaf, wanneer je een klant aan je bindt zal diegene de binnenkant ook ontdekken. En niets stoot zoveel af als een harde tegenvaller, wanneer de binnenkant totaal niet lijkt op de buitenkant.

Intern en extern op één lijn
Vaak zien we dat ondernemers alles uit de kast trekken om klanten binnen te halen. Alles is perfect in orde gemaakt, niets lijkt onmogelijk en we laten ons van onze beste kant zien.
Als de klant eenmaal binnen is houdt het ondernemerschap meestal op. De klant zit op dat moment midden in de organisatie (intern) en vanaf dit moment wordt de klantbeleving niet meer alleen bepaald door het product en de afdeling verkoop. Nu heeft iedereen in de organisatie direct of indirect te maken met de klant.

Een krachtige onderneming werkt van intern naar extern

Wij ontwikkelen intern ondernemerschap bij mens en organisatie door gericht te werken aan creativiteit, betrokkenheid, teambuilding, interne communicatie, en motivatie. Op deze manier kan een bedrijf zowel in de interne als externe klantbeleving uitblinken!

Van intern naar extern
Het is dus geen kwestie van je interne situatie zo goed mogelijk aanpassen naar je externe uitstraling, want een krachtige onderneming werkt van intern naar extern. Zoals jouw onderneming van binnen is, zo mag je naar buiten toe uitblinken in wat je doet. Richt je dit op een intern beleid dat zo sterk staat, dat je naar buiten toe eigenlijk alleen maar hoeft te laten zien hoe je er van binnen uit ziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: