Wij zijn een team van managers en ondernemers dat gelooft in de kracht van een groeiende onderneming. Wij willen groei realiseren door met onze kennis, ervaring en passie voor ondernemen andere bedrijven te helpen. En laat dat ons nu net bij de naam van ons bedrijf brengen.

Accretio = het Latijnse woord voor groei / ontwikkeling / toename.

Wordt u al geïnteresseerd? Wij zijn ervan overtuigd dat stilstand betekent dat een onderneming achteruit gaat. Het is van belang dat we in beweging blijven, ontwikkelen en groeien. Dit gaat verder dan enkel een blik op de jaarcijfers, maar is iets dat in de hele onderneming vorm hoort te krijgen.

Groei
Als ondernemer wil je groeien. Wat groei inhoudt kan heel persoonlijk en verschillend zijn. Wij luisteren daarom zorgvuldig naar uw groeiwensen en zorgen met een praktische aanpak voor inzicht in de mogelijkheden.

Ontwikkeling
Wanneer een ondernemer bezig is met groei, is het belangrijk om ontwikkeling niet te vergeten. De ontwikkelingen van uw organisatie, uw medewerkers en van u zelf als ondernemer bepalen hoe groot uw uiteindelijke groei zal zijn.

Toename
Van het woord ‘toename’ wordt iedere ondernemer enthousiast. Wij geloven dat dit een eindproduct is van een gezonde onderneming. Wanneer we met elkaar de processen rondom de genoemde diensten kunnen optimaliseren, zal toename een gevolg zijn.