Dit zijn de mensen waarmee we in staat zijn om uw bedrijf van professionele, flexibele en deskundige hulp kunnen voorzien. We zien ernaar uit om samen met u op te trekken en groei te brengen in uw organisatie. Ieder lid van ons team heeft zijn of haar eigen specialiteit, waarin we jarenlange ervaring met ons meebrengen.

We stellen ons even voor:

RIchard

Richard Dorstijn is een gedreven adviseur, trainer en coach met een grote passie voor managementontwikkeling in grote en kleine ondernemingen. Met zijn ervaring en bevlogenheid is hij in staat een organisatie te lezen om vervolgens samen de verbeterpunten effectief aan te pakken. Mensen waarmee hij samenwerkte typeren hem als een inspirerende, zowel resultaat- als mensgerichte, flexibele professional.

 

Schermafbeelding 2017-10-27 om 09.59.38

Erik Scholten is organisatie-/communicatieadvisier en coach.  Zijn toegevoegde waarde blijkt o.a. uit zijn vermogen om (Intern) ondernemerschap te ontwikkelen.  Anderen typeren hem als creatief, analytisch met een pragmatische instelling.

 

 

stanvannieuwland

Stan van Nieuwland is een zeer ervaren business consultant, die inzetbaar is bij (complexe) vraagstukken over de bedrijfsvoering en financiën. Hij is als geen ander in staat om mensen en processen met elkaar te verbinden. Met zijn expertise en ervaring kan hij organisaties beter te laten werken. Of een onderneming nu in een groeimarkt of in een krimpende markt zit, gedreven door inhoud begrijpt hij de business, zodat hij een toegevoegde waarde levert met zijn inzet en adviezen.