Waarom doen we het

“Wij geloven in de potentiële groei van uw bedrijf”

Wij willen groei realiseren door met onze kennis en passie voor ondernemen andere bedrijven te helpen. In onze praktijk zien wij veel bedrijven die op de een of andere manier vastzitten in hun ontwikkeling. Waardoor dat komt heeft vele oorzaken maar deze worden vaak niet gezien. Wij geloven erin dat in veel bedrijven potentie zit om verder te groeien. Wat die potentie is verschilt per bedrijf. Wij maken deze groeimogelijkheden helder en bieden praktische ondersteuning bij het realiseren van de ontwikkelpunten.

 

Hoe doen we het

“In theorie is praktijk en theorie hetzelfde maar in de praktijk is dat anders”

Net zoals bij het ontdekken van de groeimogelijkheden gaan we de ontwikkelpunten ook samen vertalen naar uw praktijk. Wij geven nieuwe inzichten en matchen deze met uw visie op de bedrijfsvoering. Processen hebben bijna nooit te maken met één discipline in het bedrijf, dus zorgen wij er met het management voor dat de ontwikkelpunten verankerd worden in de hele organisatie. Doordat wij op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering professionals uit de praktijk hebben mag u rekenen op maatwerk en kwaliteit.

 

Wat doen we 

“Jas over de stoel en handen uit de mouwen”

Wij helpen u niet alleen de groeimogelijkheden binnen uw bedrijf te ontdekken maar begeleiden ook de realisatie van de ontwikkelpunten. Accretio Management biedt op verschillende disciplines praktijkgerichte ondersteuning. Variërend van verander- en verbetermanagement, personeel en organisatie, financieel of communicatie zijn wij uw partner in groei. Waar nodig begeleiden wij mensen of teams door middel van coaching en geven trainingen en workshops over verschillende essentiële onderwerpen.